Promptă ca de obicei, Patriarhia le-a oferit în ultima zi a anului românilor calendarul ortodox pentru 2018. Și dacă în alți ani românii trebuiau să ajungă la o biserică pentru a intra în posesia lui, anul acesta l-au primit direct acasă, iar asta pentru că Patriarhul Daniel a vrut să fie sigur că fiecare român va primi un calendar ortodox pe anul următor.

patriahul_daniel_dolar.jpg ”Spre deosebire de alți ani, când în calendar erau trecuți diverși sfinți sau evenimente din trecut care nu au nici o legătură cu afacerea bisericii, anul acesta am decis să le oferim românilor ceva mult mai practic”, a explicat Patriarhul Daniel. ”Astfel, la fiecare dată sunt trecute sumele pe care le are de dat fiecare bun creștin pentru biserica mea. Total, cam 3.000 de lei de persoană - dar, bineînțeles, nu-i vom refuza pe care care vor să ne dea mai mult.”

Patriarhul le atrage atenția românilor care nu vor să dea cei 3.000 de lei că printr-un astfel de gest vor bloca proiecte importante pentru comunitățile lor. ”Să se gândească așa: dacă nu ne dau ei banii, îi vom primi de la primarii lor, adică bani publici, ceea ce înseamnă că nu vor mai rămâne bani și pentru școli sau spitale. Și nu cred că românii vor asta, deci ar fi bine să cotizeze”, a avertizat Preafericitul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 31.12.2017 02:43 Social

National Cinematografic