Patriarhia face angajări. Sunt preferaţi absolvenţii de Poli, că sunt mai neprihăniţi decât cei de la Teologie

Vrei o carieră sigură, bănoasă și lipsită de griji? Uită de armată, e prea periculos. Angajează-te la Biserica Ortodoxă Română, singura companie care nu achită taxe în România. Pentru că Patriarhul a impus niște norme de conduită, mai ales sexuală, sunt preferați studenții de la Poli, care sunt mai virgini decât Fecioara Maria și cu siguranță mai virgini decât Iisus.

”Doar la Poli mai găsești ața prepuțului intactă. Acolo, asta e regula. La Teologie să știți că 80% deja au bile în p*lă. Le găsim ușor, cu magnetul. Am avut student la Teologie care s-a prezentat la interviul de angajare și uitase călușul pe care îl ținea în gură când îl sodomizează colegul de cameră”, explică Patriarhul Daniel.

Surse din BOR spun că Biserica e suprasaturată de popi. Instituția are nevoie și de niște ingineri. E nevoie de softuri de tip bancar, de softuri de crowd-management, de supraveghere video a preoților, să se știe care bagă mâna în banii Bisericii, dar și sute de alte tipuri de ingineri, că sunt cel mai mare constructor din țară, la câte biserici se ridică.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 iulie 2017 08:07
Citește mai mult despre: angajari BOR Politehnica virgini

Alte articole

Vezi mai mult