Patriarhia le oferă întreprinzătorilor francize sub cunoscutul brand “BOR”

După ce ieri Ministerul Finanţelor a anunţat că Patriarhia a obţinut în 2012 un profit mai mare decât McDonald’s, Preafericitul Daniel a făcut public azi faptul că intenţionează să exploateze acest succes deschizând francize ortodoxe în toată ţara. Astfel, orice întreprinzător poate de acum să achiziţioneze o franciză BOR şi să deschidă una sau chiar mai multe biserici sub acest brand de prestigiu.

Patriarhul le dă mai multe detalii celor interesaţi de o asemenea afacere: “Oferim atât marca, cât şi know-how-ul necesar celor care vor să-şi deschidă o biserică ortodoxă şi, de asemenea, francizaţii vor lua Duh Sfânt doar de la noi, deoarece ţinem foarte mult la calitatea produsului. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să vedem lăcaşuri de cult sub franciza BOR în toată ţara – mi-ar plăcea să fie la fel de dese ca amaneturile sau saloanele de masaj erotic”.

Preafericitul Daniel le recomandă însă celor interesaţi să-şi facă înainte un plan de afaceri solid, deoarece, oricât de improbabil ar părea, există şi riscul să pierzi bani cu ortodoxia. “Eu îi sfătuiesc să-şi deschidă întâi o bisericuţă, un schit – eventual într-un mall sau într-o zonă cu băbuţe pioase – şi să vadă cum merge. Abia după aceea să se extindă, fiindcă Duhul Sfânt nu-i ieftin.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 iulie 2012 17:07

Alte articole

Vezi mai mult