Patriarhia profită de pasiunea românilor pentru păcănele şi a decis să pună butoane pe cutia milei

Totul pentru bani! Patriarhia a început să învețe de la cazinouri și a descoperit un adevăr simplu: cu cât stă mai mult fraieru-n biserică, cu atât mai mulți bani donează. De aceea, pe cutia milei au fost amplasate butoane ca la păcănele, și scaune lângă, ca să stea credulii și să bage bani.

”Cei care sunt atât de proști încât să creadă că pot câștiga la păcănele sunt exact cei care ne interesează, pentru că ei cred și că dacă dau bani bisericii vor avea o soartă mai bună. Pentru cei care joacă la cutia milei vor putea fi servite și băuturi alcoolice, la prețuri corespunzătoare, pentru că e păcat să bei în biserică, și păcatul costă”, explică Patriarhul Daniel.

Unii preoți ambițioși au decis să le creeze jucătorilor toate condițiile și au adus inclusiv dansatoare la bară. Jucătorii la cutia milei pot inclusiv să fumeze în biserică, fără să poată fi amendați, pentru că în biserică nu există autoritate mai mare decât banul și Dumnezeu. Regulie jocului la cutia milei sunt simple: doar bagi bani.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
12 martie 2017 07:03

Alte articole

Vezi mai mult