Panică în Dealul Mitropoliei! Posibila îndepărtare a premierului pomenilor a pus pe jar sutanele, existând pericolul ca sutele de milioane de euro primite de Biserică de la Guvern să nu mai vină.patriarhul_daniel_banul_sfant.jpg

”Se impune ca Guvernul să voteze în regim de urgență un ajutor unic de 2 miliarde de Euro, pentru că nu putem să ne bazăm pe sărăntocii care vin la biserică. Ăia dau bani puțini, abia ne ajung să curățăm covoarele pe care le murdăresc cu noroiul lor de țărani împuțiți”, a declarat Patriarhul Daniel.

Patriarhul spune că banii trebuie adunați repede, că e posibil ca Ponta să fie dat jos de DNA și cere și acces imediat în camera de tezaur a BNR-ului, împreună cu mitropoliții, ca să-și aleagă câteva lingouri pentru straie bisericești ”că nu poți asista la demiterea premierului care a dat cei mai mulți bani la Biserică în aceleași haine, e un eveniment special”, a mai spus Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 07.06.2015 08:12 Social

National Cinematografic