Patriarhul a confiscat burgerii de 6.000 euro, că-i trebuie aurul pentru Catedrală

Descindere BOR în Cluj, la restaurantul cocalarului care vinde burgeri de 6000 de euro. Se pare că Patriarhul Daniel a văzut pe TikTok postările cu burgerii acoperiți cu foiță de aur și a decis că mai bine îi ia el, ca să-i folosească la decorațiunile interioare din Catedrală.

Surse din Cluj spun că în restaurantul burtosului cu fițe ar fi descins Patriarhul în persoană, sosit la Cluj cu avionul său personal și purtând doar pe patrafir mai mult aur decât a văzut Imperiul Habsburgic. El ar fi oprit imediat bucătarii care spurcau aurul divin punându-l peste carne, și asta în postul Sfintei Mării, în loc să-l dea pe loc celui mai apropiat preot.

Patriarhul susține că nevoile Bisericii sunt mari și orice donație este binevenită și binecuvântată, așa că a luat 50 de burgeri, dar și sumele încasate din notele de plată, pentru că ”cine are bani de burgeri cu aur are bani și pentru Catedrală, nu-i așa? Doar nu vrem să ne uităm la păcatele pe care le-au comis ca să obțină acei bani”,  a spus Patriarhul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
12 august 2023 13:12
Citește mai mult despre: aur burger Catedrală cluj Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult