Patriarhul a mers neinvitat la clubul Bataclan: ”Nu mai vreau să fiu admonestat și să pierd bani”

Vădit afectat de incendiul din clubul Colectiv – soldat cu pierderi substanțiale de imagine și financiare pentru brand-ul pe care-l administrează – Patriarhul Daniel e decis să nu repete erorile manageriale din trecutul recent. Așa că, deși nici la locul tragediei din clubul parizian Bataclan nu l-a invitat nimeni, CEO-ul BOR s-a deplasat acolo din proprie inițiativă, la bordul celei mai umile limuzine de lux din garajul Patriarhiei.

Conform strategiei pe termen scurt elaborate în recenta AGA, Patriarhul a decis să livreze chiar și o slujbă de pomenire cu discount dacă simpla sa prezență n-ar fi fost suficientă pentru redresarea acțiunilor BOR, aflate pe un periculos trend descendent la bursele internaționale. Drept urmare, parizienii au tresărit speriați la vederea, printre lumânările și florile de la Bataclan, a unui personaj bizar, aducând vag a terorist după barbă, dar mai mult a star pop excentric după costumație. Francezii s-au liniștit însă auzindu-l pe necunoscut bălmăjind într-o limbă străină, convinși că-și jelește vreo rudă pierdută în atentat.

Patriarhul nu s-a putut dezbăra chiar complet de vechile metehne, scăpându-i în mai multe rânduri exclamații precum oțărâta „à l’église, allez à l’église, pas au club!” sau miloaga „s’il vous plaaaîîît, monsieur, donnez moi un million d’euros pour la Cathédrale!”. Totuși, la final, bilanțul acțiunii s-a dovedit pozitiv, Patriarhul recăpătându-și după mai multe zile rânjetul de satisfacție: „Acțiunile companiei sunt din nou în creștere, iar din cutia milei plimbată ostentativ printre îndurerați am reușit să-mi scot și benzina de-ntors. Per total sunt un manager destul de preafericit!”, a conchis Patriarhul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Harald
18 noiembrie 2015 15:10
Citește mai mult despre: BOR Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult