Atenţie, părinţi! Conform Patriarhiei, cei care nu-şi înscriu copiii la ora de religie vor fi chemaţi la încorporare şi vor pleca într-o cruciadă împotriva Statului Islamic, în Siria. Aceeaşi soartă o vor avea şi părinţii care înscriu copiii la culte considerate greşite, sau păgâne, precum catolicism, baptism, sau evanghelism, iar cei care solicită ore de rit penticostal vor fi trimişi pe front direct în Ucraina, sau chiar în lagăr.patriarh_ora_religie_cruciada_siria.jpg

Ordinul Patriarhului face referire şi la mamele singure care refuză copilului accesul la Dumnezeu. Acestea vor fi duse cu forţa la mânăstire şi vor deveni maici, iar averea le va fi confiscată, pentru construirea Catedralei.

Părinţii care vor pleca în Cruciadă nu vor avea nici arme şi nici echipament. Ei vor fi înarmaţi doar cu Cartea Sfântă şi vor avea misiunea de a-i converti la creştinism pe fanaticii musulmani, şi dacă nu reuşesc vor merge în iad.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 03.03.2015 17:27 Social

National Cinematografic