Bani aruncați! Patriarhul Daniel susține că e stupid să fie construite 4 buncăre atomice sub Catedrala Neamului, pentru că miile de enoriași care încap înăuntru ar avea loc fără probleme în seiful monumentalei construcții.patriarhul_daniel_catedrala.jpg

”Evident, intrarea în seif va fi cu taxă, o taxă care nu va fi deloc modestă. Mai degrabă intră cămila prin urechile acului decât enoriașul în seif fără să-mi dea bani! Plătiți înainte, ca să aveți locul asigurat! Sau veniți mereu la Catedrală cu o sumă mare de bani. Nu se știe când vine racheta!”, a spus Patriarhul.

Patriarhul precizează că chiar dacă e loc, prioritate vor avea bogații. Dacă totuși vine atacul nuclear și ești radioactiv, nu mai ai voie să intri, ca să nu contaminezi banii. Toți cei care intră în seif vor fi legați la ochi, ca să nu-i orbească strălucirea aurului, platinei și a pietrelor prețioase de pe straiele adăpostite acolo.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 09.10.2016 09:00 Social

National Cinematografic