Patriarhul cere suprataxarea SMS-urilor cu referiri la naşterea Domnului sau lumina sărbătorilor

Patriarhul Daniel se laudă că a găsit o nouă metodă prin care poate obţine bani de la populaţie. Astfel, toţi românii care trimit SMS-uri în care se pomeneşte de naşterea Domnului, lumina sărbătorilor sau spiritul Crăciunului vor fi suprataxaţi cu 6,99 euro, banii urmând să fie viraţi de companiile de telefonie mobilă direct în contul Patriarhiei.

„Sărbătorile sunt întodeauna prilej de adunat bani de la românii cu credinţă în Dumnezeu. Se dau bani la cutia milei, se dau şi preoţilor care dau cu agheasmă în casele românilor, dar banii aceştia nu satisfac deplin nevoile Bisericii Ortodoxe Române. Dacă stăteam pe un munte de bani, n-aş fi cerut suprataxarea SMS-urile care se trimit de sărbători”, a spus Prefericitul Daniel.

Banii astfel obţinuţi vor fi folosiţi pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. „Nu însă toţi, doar o parte din ei”, a explicat Patriarhul, „pentru că vrem să avem motive să cerem bani şi anul viitor, cu ocazia sărbătorilor de Paşti.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 decembrie 2012 16:12

Alte articole

Vezi mai mult