Motivând că ţara are nevoie de linişte şi unitate, iar discuţiile cu împărţirea bugetului pe 2015 stârnesc zâzanie, Patriarhul Daniel a cerut Guvernului ca tot bugetul să fie acordat Bisericii, singura instituţie care a demonstrat că poate gestiona mult mai bine astfel de sume uriaşe.patriarh_buget_ponta.jpg

“De bâtrâni şi săraci ne ocupăm noi. În definitiv, pensiile şi ajutoarele pe care le acordă Guvernul tot la Biserică vin. Pensionarii dau cam 90% din pensie pe lumânări şi acatiste. De ce să plimbăm banii de colo-colo?”, a declarat agasat Patriarhul Daniel, care spune că nu militează decât pentru eficienţă în cheltuirea banului public.

Patriarhul spune că dacă toţi banii vor ajunge la biserică va fi mai uşor să se aloce 6% din PIB pentru Educaţie, prin eliminarea orelor de matematică, fizică şi alte ştiinţe ale Satanei şi înlocuirea lor cu ore de religie. În plus, construirea de biserici nu va mai sta sub semnul întrebării, Patriarhul intenţionând să aloce sume suficiente, pentru că mândria de a fi român creşte exponenţial dacă românul e înconjurat de biserici.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 04.12.2014 16:08 Social

National Cinematografic