Patriarhul dă o mână de ajutor la buget: “Luăm noi tot, să nu vă mai certaţi!”

Motivând că ţara are nevoie de linişte şi unitate, iar discuţiile cu împărţirea bugetului pe 2015 stârnesc zâzanie, Patriarhul Daniel a cerut Guvernului ca tot bugetul să fie acordat Bisericii, singura instituţie care a demonstrat că poate gestiona mult mai bine astfel de sume uriaşe.

“De bâtrâni şi săraci ne ocupăm noi. În definitiv, pensiile şi ajutoarele pe care le acordă Guvernul tot la Biserică vin. Pensionarii dau cam 90% din pensie pe lumânări şi acatiste. De ce să plimbăm banii de colo-colo?”, a declarat agasat Patriarhul Daniel, care spune că nu militează decât pentru eficienţă în cheltuirea banului public.

Patriarhul spune că dacă toţi banii vor ajunge la biserică va fi mai uşor să se aloce 6% din PIB pentru Educaţie, prin eliminarea orelor de matematică, fizică şi alte ştiinţe ale Satanei şi înlocuirea lor cu ore de religie. În plus, construirea de biserici nu va mai sta sub semnul întrebării, Patriarhul intenţionând să aloce sume suficiente, pentru că mândria de a fi român creşte exponenţial dacă românul e înconjurat de biserici.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 decembrie 2014 14:12

Alte articole

Vezi mai mult