Lui nu-i pasă de ROBOR! Patriarhul Daniel a făcut o investiție de sezon, o sorcovă nouă, complet din aur, pe care a dat 3 milioane de euro, din fonduri primite de la diverse primării de sector sau direct de la Primăria Generală.patriahul_daniel_sorcova.jpg

Patriarhul susține că investiția se impunea: ”Sorcova mea era veche și nevoile Bisericii sunt mari! Banii au fost recuperați rapid, pentru că altfel deschide credinciosul punga când vede că vii cu o sorcovă de aur”, spune cel mai avar Patriarh din istoria țării.

Patriarhul a sorcovit în principal instituții de stat, cu o colindă simplă: ”Sorcova, vesela, dați-mi bani încă mulți ani, Că de nu nici noi n-ajungeți, Nici deputați și nici primari”. ”A funcționat perfect, ori asta înseamnă că Dumnezeu vrea ca banii lor să ajungă la mine”, spune Patriarhul.

Au fost câțiva care au spus că nu primesc cu sorcova, dar la ei a venit ANAF-ul ulterior, după ce niște enoriași ar fi scăpat câteva informații pe unde trebuie: ”Dumnezeu vede toate. Eu văd și mai mult, că am oameni peste tot”, a mai spus Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 06.01.2019 10:43 Social

National Cinematografic