Patriarhul Daniel a dat 3 milioane pe o sorcovă uriaşă de aur, dar şi-a scos deja banii

Lui nu-i pasă de ROBOR! Patriarhul Daniel a făcut o investiție de sezon, o sorcovă nouă, complet din aur, pe care a dat 3 milioane de euro, din fonduri primite de la diverse primării de sector sau direct de la Primăria Generală.

Patriarhul susține că investiția se impunea: ”Sorcova mea era veche și nevoile Bisericii sunt mari! Banii au fost recuperați rapid, pentru că altfel deschide credinciosul punga când vede că vii cu o sorcovă de aur”, spune cel mai avar Patriarh din istoria țării.

Patriarhul a sorcovit în principal instituții de stat, cu o colindă simplă: ”Sorcova, vesela, dați-mi bani încă mulți ani, Că de nu nici noi n-ajungeți, Nici deputați și nici primari”. ”A funcționat perfect, ori asta înseamnă că Dumnezeu vrea ca banii lor să ajungă la mine”, spune Patriarhul.

Au fost câțiva care au spus că nu primesc cu sorcova, dar la ei a venit ANAF-ul ulterior, după ce niște enoriași ar fi scăpat câteva informații pe unde trebuie: ”Dumnezeu vede toate. Eu văd și mai mult, că am oameni peste tot”, a mai spus Patriarhul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
6 ianuarie 2019 08:43
Citește mai mult despre: Patriarh sorcovă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult