Patriarhul Daniel a plecat în pelerinaj la Bursa din New York

Câteva sute de brokeri, dar şi Patriarhul Daniel, au fost prezenţi azi la deschiderea Bursei din New York. La fel ca în anii precedenţi, Preafericitul a plecat în tradiţionalul pelerinaj la Bursa din New York, unde va medita la cele lumeşti pentru următoarele două săptămâni. “Din când în când este bine să ne reamintim că cel mai important pe lumea asta este banul”, a spus Patriarhul.

Înainte de plecare, Daniel a ţinut o lună de post şi rugăciune, în speranţa că astfel Dumnezeu îi va da gândul cel bun şi va reuşi să facă tranzacţii cât mai avantajoase financiar pentru corporaţia al cărei CEO este, Biserica Ortodoxă Română. “Banii nu cad din cer, doar un naiv poate să creadă aşa ceva”, susţine Prefericitul Daniel.

Dacă va avea succes la Bursa din New York, Patriarhul ar putea să-şi prelungească şederea în America cu încă două săptămâni, pentru a face un pelerinaj şi în capitala jocurilor de noroc, Las Vegas. Asta mai ales pentru că, în ultima vreme, a ieşit de fiecare dată pe plus când a jucat poker cu mitropoliţii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 iunie 2013 06:04
Citește mai mult despre: bursa Patriarhul Daniel pelerinaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult