Patriarhul Daniel: Castrarea şi eutanasia nu rezolvă nimic! Maidanezii trebuie sfinţiţi de urgenţă

Problema câinilor comunitari îl preocupă intens pe întâi-stătătorul BOR, care a ţinut să precizeze într-un interviu recent că eutanasierea şi sterilizarea nu sunt soluţii viabile pe termen lung. Potrivit Patriarhului, animalele fără stăpân ar trebui mai degrabă sfinţite, o acţiune pe care personalul Bisericii ar putea s-o întreprindă în termen de câteva zile, contra unei sume potrivite.

“Câinii sunt nişte fiinţe ca toate celelalte, pot găzdui draci şi alte entităţi necurate”, spune Preafericitul. “După ce îl alungăm pe Scaraoţchi din câine folosind busuioc, apă sfinţită şi moliftele Sf. Vasile, animalul devine mult mai blând. Veţi observa cum alege singur să-i muşte doar pe păcătoşi, pe cei de alte religii şi pe românii care nu contribuie la înălţarea Catedralei Neamului. Chiar dacă, într-o clipă de rătăcire, nu e exclus să mai atace şi câte un bun creştin, muşcătura de câine sfinţit alină durerea şi tămăduieşte bolile.”

“Mai mult decât atât, căţeii sfinţiţi nu se mai reproduc, pentru că relaţiile trupeşti sunt interzise în afara căsătoriei, şi mă îndoiesc că în zilele noastre vreun cuplu de maidanezi îşi permite o cununie”, a asigurat Patriarhul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 septembrie 2013 12:10
Citește mai mult despre: castrare maidanezi Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult