Patriarhul Daniel cere anularea vânzării lui Iisus: „Trebuia organizată licitaţie publică, nu aşa”

CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, cunoscut și drept Patriarhul Daniel, este de părere că a venit timpul ca o greșeală veche de 2000 de ani să fie reparată. ”Nici acum nu pot să-mi scot din cap suma ridicolă pentru care a fost vândut Iisus, cel mai de succes produs al Bisericii. Lucrurile nu mai pot rămâne așa, procedura trebuie reluată”, este de părere Preafericitul.

”Iuda a greșit, trebuia să-l vând direct romanilor, nu prin intermediari”, acuză Patriarhul Daniel. ”Așa, profitul a ajuns în prea multe buzunare și nimeni nu a fost fericit. Probabil Iuda de aia s-a și sinucis, când a realizat că este un salesman extraordinar de prost.” Tocmai de aceea, Daniel a cerut anularea vânzării lui Iisus și organizarea unei licitații publice, la care să participe cei mai potenți financiar oameni ai planetei.

”Nu e ca și cum Iisus ar fi un simplu produs de serie, pe care să-l vinzi pe bani mărunți. Ca să nu mai zic că e vorba de un Iisus original, nu made in China. Dacă ar fi să mă ocup eu de licitație, fără falsă modestie, l-aș vinde pe Iisus pe milioane, nu pe 30 de arginți. Chiar știu niște arabi plini de bani care ar fi interesați să-l cumpere pe Iisus”, s-a lăudat Preafericitul Daniel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 mai 2013 10:04
Citește mai mult despre: Iisus Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult