Patriarhul Daniel cere ca Lucian Mîndruţă să fie ars pe rug pentru că a atacat BOR pe Facebook

Mesajul pe care Lucian Mândruţă l-a postat pe Facebook, în care a atacat feţele bisericeşti, l-a făcut extrem de preanefericit pe Patriarhul Daniel. Iritat de modul acid în care a vorbit despre preoţi, Patriarhul a cerut ca Lucian Mîndruţă să fie ars pe rug în public, iar averea sa să fie confiscată şi folosită pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

„Eram în limuzina mea Mercedes şi trolam pe Facebook de pe noul meu iPhone 5, când cineva mi-a atras atenţia că Lucian Mândruţă s-a luat de salariile preoţilor. Puţin a lipsit să nu-mi vărs cafeaua pe tableta iPad când am văzut ce a scris pe Facebook. O astfel de atitudine trebuie pedepsită exemplar, iar arderea pe rug este cea mai bună variantă”, este de părere Prefericitul Daniel.

Lucian Mîndruţă nu este însă singurul care trebuie ars pe rug, spune Patriarhul. La fel ar trebui să se întâmple cu toţi românii care, deşi au bani, nu au donat sume consistente pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. În acest sens, Preafericitul a promis că va înfiinţa o Inchiziţie BOR în cel mai scurt timp posibil.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 septembrie 2012 13:09
Citește mai mult despre: Mindruta Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult