Ne batem joc de credință! Câțiva copii certați cu buna purtare l-au batjocorit peste 2 ore pe Patriarhul Daniel, făcându-l să se aplece după o monedă de 50 de bani legată cu ață. Obraznicii trăgeau de ață de fiecare dată când Patriarhul era pe punctul de a pune mâna pe monedă și râdeau, batjocorind șeful Bisericii noastre autocefale!patriarhul_copii_fisa_50bani.jpg

Năzdrăvanii de copii l-au plimbat pe Preafericit pe toată aleea Patriarhiei, sub privirile trecătorilor, mirați că Daniel e atât de sprinten: ”Copiii trăgeau de sfoară, Patriarhul țuști după ban. Până la urmă au sărit alți popi, care i-au prins pe copii și le-au luat moneda”, a declarat un martor.

”Din cauza nenorociților de copii, care cu siguranță vor ajunge în iad, Sfinția Sa era să rateze slujba de dimineață. A fost nevoie să fie ținut de brațe de doi diaci, altfel n-ar fi putut participa la colectă, ori asta l-ar fi întristat tare. Scrie și în Noul Testament: Mai degrabă trece cămila prin urechile acului decât să rateze popa un ban”, a explicat purtătorul de cuvânt al BOR.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 24.03.2019 07:05 Social

National Cinematografic