Patriarhul Daniel, chinuit 2 ore de nişte copii poznaşi, cu o monedă legată cu aţă

Ne batem joc de credință! Câțiva copii certați cu buna purtare l-au batjocorit peste 2 ore pe Patriarhul Daniel, făcându-l să se aplece după o monedă de 50 de bani legată cu ață. Obraznicii trăgeau de ață de fiecare dată când Patriarhul era pe punctul de a pune mâna pe monedă și râdeau, batjocorind șeful Bisericii noastre autocefale!

Năzdrăvanii de copii l-au plimbat pe Preafericit pe toată aleea Patriarhiei, sub privirile trecătorilor, mirați că Daniel e atât de sprinten: ”Copiii trăgeau de sfoară, Patriarhul țuști după ban. Până la urmă au sărit alți popi, care i-au prins pe copii și le-au luat moneda”, a declarat un martor.

”Din cauza nenorociților de copii, care cu siguranță vor ajunge în iad, Sfinția Sa era să rateze slujba de dimineață. A fost nevoie să fie ținut de brațe de doi diaci, altfel n-ar fi putut participa la colectă, ori asta l-ar fi întristat tare. Scrie și în Noul Testament: Mai degrabă trece cămila prin urechile acului decât să rateze popa un ban”, a explicat purtătorul de cuvânt al BOR.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 martie 2019 08:05
Citește mai mult despre: bani BOR Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult