Patriarhul Daniel concurează la „Românii au talent” cu un număr de sfințire a apei

Cel mai nou concurent calificat la show-ul de talente este vestitul patriarh Daniel, directorul Bisericii Ortodoxe Române. Sub numele de scenă Happy the Magnificent, Patriarhul a reuşit să treacă de preselecţii cu un număr de iluzionism în care a transformă apa de la robinet în aghiasmă pură.

Patriarhul Daniel a decis să-şi încerce harul în acest concurs de talente după ce a văzut că acolo apar tot felul de oameni mai puţin pricepuţi ca el. „Am văzut că aici vin nişte amatori care scot doi porumbei din pălărie şi se cred mari iluzionişti. Păi degeaba fac ei giumbuşlucuri dacă nu ştiu să facă un spectacol reuşit. Uitaţi-vă la ei cum apar pe scenă, îmbrăcaţi ca vai de ei, de parcă le-ar fi ruşine să arate că au bani.”

Pentru etapa a doua a concursului, Patriarhul Daniel plănuieşte un număr de magie cu totul special, cum nu s-a mai văzut la Românii au talent. „O să fac iau nişte pâine ieftină, o tai în bucățele mici şi o transform în pască, care e mult mai scumpă. Nu se poate să nu aibă succes numărul ăsta, că la mine la Patriarhie vin oamenii cu miile să-l vadă. Să-i vedeți cum se bucură când le dau pască, îți vine să râzi!”

Scris de TNR
12 aprilie 2012 14:04
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel Romanii au talent

Alte articole

Vezi mai mult