În cea mai recentă predică, Patriarhul Daniel i-a înfierat pe nudişti! Nu lipsa de decenţă a fost însă argumentul principal al întâistătătorului Bisericii, ci lipsa buzunarelor, considerată de mulţi teologi “un păcat strigător la cer, pentru care rişti să arzi în flăcările Gheenei”.

patriarhul_condamna_nudistii.jpg

“Atunci când i-a alungat pe Adam şi Eva din rai, Dumnezeu i-a făcut să simtă ruşinea, ca să-şi croiască haine cu buzunare, unde să pună bani la păstrare pentru când vine Noul Testament şi încep să se construiască biserici şi catedrale”, a explicat Patriarhul întreaga situaţie, pe înţelesul tuturor credincioşilor prezenţi pe Dealul Mitropoliei.

“Oamenii care adoptă vechile practici păgâne, devenind nudişti, nu au unde să-şi ţină banii, deci nu se pot mântui”, a adăugat Preafericitul. “Din Corbu până la Vama Veche, e datoria bunilor creştini să-i îmbrace pe aceşti bieţi rătăciţi, sau măcar să-i convingă să folosească nişte borsete sau gentuţe. Nu neagă nimeni că există miracole, dar în principiu cutia milei nu se umple singură!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 09.08.2015 11:34 Social

National Cinematografic