Patriarhul Daniel condamnă nudismul: Omul fără buzunare nu are de unde să scoată bani!

În cea mai recentă predică, Patriarhul Daniel i-a înfierat pe nudişti! Nu lipsa de decenţă a fost însă argumentul principal al întâistătătorului Bisericii, ci lipsa buzunarelor, considerată de mulţi teologi “un păcat strigător la cer, pentru care rişti să arzi în flăcările Gheenei”.

“Atunci când i-a alungat pe Adam şi Eva din rai, Dumnezeu i-a făcut să simtă ruşinea, ca să-şi croiască haine cu buzunare, unde să pună bani la păstrare pentru când vine Noul Testament şi încep să se construiască biserici şi catedrale”, a explicat Patriarhul întreaga situaţie, pe înţelesul tuturor credincioşilor prezenţi pe Dealul Mitropoliei.

“Oamenii care adoptă vechile practici păgâne, devenind nudişti, nu au unde să-şi ţină banii, deci nu se pot mântui”, a adăugat Preafericitul. “Din Corbu până la Vama Veche, e datoria bunilor creştini să-i îmbrace pe aceşti bieţi rătăciţi, sau măcar să-i convingă să folosească nişte borsete sau gentuţe. Nu neagă nimeni că există miracole, dar în principiu cutia milei nu se umple singură!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
9 august 2015 09:08

Alte articole

Vezi mai mult