Patriarhul Daniel denunţă contractul cu RMGC: „Mie nu-mi iese nimic!”

Cei care protestează împotriva exploatării cu cianură a aurului de la Roşia Montană au începând de azi un aliat puternic, în persoana Patriarhului Daniel, CEO al Bisericii Ortodoxe Române. „Contractul dintre statul român şi RMGC este o mizerie! Mie nu-mi iese absolut nimic, e strigător la cer!”, a tunat Preafericitul.

Chiar dacă nu va participa la protestele din Piaţa Universităţii, pentru că nici de-acolo nu-i iese nimic, Patriarhul pregăteşte o serie de lovituri dure la adresa canadienilor de la RMGC. Astfel, pe toate bisericile din ţară, şi nu sunt deloc puţine, vor fi scrise mesaje anti RMGC şi blesteme pentru cei care conduc corporaţia canadiană.

„Mai mult, preoţii îşi vor schimba, fără excepţie, predicile, urmând să vorbească despre contractul diavolesc cu RMGC-ul, despre împieliţaţii care, deşi îşi umplu buzunarele de bani, nu dau nici măcar 90% din ei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. În plus, şefii de la RMGC vor fi pictaţi în biserici, în ipostaze în care ard în cazane şi sunt sodomizaţi cu furcile de diavoli”, a ameninţat Patriarhul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
3 septembrie 2013 12:53
Citește mai mult despre: cianura Patriarhul Daniel Rosia Montana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult