Banii nu se câștigă ușor! Și cel mai bine știe asta chiar Patriarhul Daniel, care le-a atras atenția zecilor de mii de preoți plătiți de stat că luni nu vor avea liber, indiferent ce zice Guvernul. Ei vor lucra o tură dublă la număratul banilor pe care îi adună azi la biserici, apoi vor trimite toate teancurile la Patriarhie.patriarhul_daniel_gramezi_de_bani.jpg

Patriarhul i-a avertizat din nou pe preoți să nu mai pună banii în teancuri de 100.000 sau 10.000.000, ci în multipli de 4,5, ca să-i fie mai ușor la schimbul valutar: ”Sigur, preferabil ar fi ca enoriașii să se simtă și să nu mai dea lei, ci direct Euro, pentru că sunt bătrân și mi s-a luat să car atâția saci cu bani”, spune Daniel.

”Și mai presus de toate, să nu dea Dracu` să lipsească vreun leuț din banii ce mi se cuvin. Dumnezeu vede toate, dar și eu am turnători, că doar sunt șeful Bisericii Ortodoxe Române, o divizie a Securității”, i-a prevenit Patriarhul pe preoți.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 22.01.2017 10:15 Social

National Cinematografic