Patriarhul Daniel exorcizează milionari: “Le scot banii, care sunt ochiul dracului, din buzunare!”

După ce a constatat cu mâhnire că încă există români care au bani în buzunar, Patriarhul Daniel a decis să pornească o campanie de exorcizare la nivel naţional. Prefericitul spune că este dispus să facă orice sacrificiu este necesar pentru a le scoate românilor banii, care sunt ochiul dracului, din buzunare.

“Exorcizările sunt de mai multe feluri, pentru că nu toţi dracii sunt la fel. Dar cel mai afurisit e banul, care-i ochiul dracului. Am decis să încep o campanie prin care să-i salvez pe românii cu bani, vreau să le scot toţi banii din buzunare. Nu mi-e frică de ochiul dracului, pentru că îl ştiu bine, am avut de-a face cu el încă de când eram mic copil”, s-a destăinuit Prefericitul pe site-ul BOR.

Daniel spune că lucrează în prezent şi la un tip de exorcizare specială, care se va adresa în special oamenilor de afaceri. “Ochiul dracului nu stă numai la om, uneori stă şi în conturi bancare. Pentru astfel de situaţii voi folosi exorcizarea bussiness, prin care voi scoate ochiul dracului din conturile drept-credincioşilor”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 ianuarie 2013 12:01

Alte articole

Vezi mai mult