Patriarhul Daniel i-a retras lui Teodosie particula Teo și de acum e doar Dosie

Sancțiuni dure pentru arhiepiscopul cu gura mare! Patriarhul Daniel i-a interzis lui Teodosie să mai folosească particula divină Teo și de acum înainte se va recomanda doar Dosie. ÎPS Dosie a luat avertismente dure și i s-a promis că dacă mai organizează slujbe de Paști suplimentare o să piardă și epitetul ”Sfințitul” și va rămâne ÎP Dosie.

Împotriva lui Dosie arhiepiscopul Tomisului au fost lansate acuze grave: dosește banii, are o atitudine non-combat față de preoții pidosnici și în trecut era fan Dossey. Particula Teo, pierdută de Dosie, va fi luată chiar de Patriarhul Daniel, care de acum înainte va fi numit Patriarhul Teodaniel.

Măsura e un avertisment pentru toți arhiepiscopii recalcitranți și include și o mustrare fizică, adică Dosie a fost bătut cu toiagul patriarhal, în fața sfântului Sinod al BOR. Participanții au rămas uimiți de vigoarea cu care Daniel l-a lovit pe spinare pe Dosie: ”Credeam că s-a ramolit, dar după cum i-a dat cred că a muncit el personal la Catedrală, de are forța asta”, spune un episcop.

Scris de Ionut
20 mai 2021 13:35
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult