Patriarhul Daniel îi cere lui Gabi Firea încă 10 milioane de lei, că i-a terminat pe ăia de ieri

Înalt Prea Sfinția sa, Preafericitul Daniel, a sunat în această dimineață la primăria Capitalei, a cerut interior 101 și i-a mulțumit Gabrielei Firea pentru cele 10 milioane pe care i le-a dat ieri pentru catedrală. Dar, în aceeași convorbire a întrebat-o dacă nu mai are încă vreo 10-15 milioane, că pe ăia primiți ieri i-a terminat deja.

„Nu zic că n-au fost buni, Doamne-Ferește, zic că abia de-au ajuns de-o rugăciune mai premium așa. Catedrala nu e puțin lucru, e încununarea muncii noastre de cerșetori de mai bine de un sfert de veac. Așa că un 10-15 milioane ne-ar prinde bine, hai să fie totuși 25 că vine și weekendul și nu prea se fac plăți, plus că lunea la bancă e dezastru”, a anunțat patriarhul Daniel.

Daniel a precizat, însă, că nu se bazează exclusiv pe banii de la București, i-a dat un SMS și lui Dragnea avertizându-l că în situația în care e doar Dumnezeu îl mai poate scăpa de pușcărie, și că ar fi bine să se pună bine cu el sau măcar cu agenții lui de vânzări iar el, Daniel, este regional manager pe Dumnezeu și nu se rezolvă nimic fără el.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 iulie 2018 08:07

Alte articole

Vezi mai mult