Patriarhul Daniel: “Pentru mine Crăciunul nu înseamnă absolut nimic!”

Patriarhul Daniel a surprins pe toată lumea, după ce a declarat că, pentru el, Crăciunul nu înseamnă absolut nimic, totul rezumându-se la oportunităţile de a face bani pe care această sărbătoare ţi le oferă. În acest sens, Patriarhul a anunţat că a vândut drepturile de televizare ale slujbei de Crăciun pentru o sumă record.

“Orice credincios se aştepta să ofer drepturile de televizare postului Trinitas TV, fără nici un ban. Eu nu sunt însă pus aici ca să aleg cu sufletul, ci cu mintea. Aşa că, evident, am acceptat oferta cea mai avantajoasă financiar. Sunt preafericit să vă anunţ că slujba de Crăciun va fi transmisă, în exclusivitate, de postul Digi Sport, pentru o sumă frumuşică”, a anunţat Patriahul Daniel.

Mai mult, slujba nu va avea loc în Dealul Mitropoliei, ca în anii precedenţi, ci in curtea palatului lui Gigi Becali. “Oferta domnului George Becali a fost de nerefuzat. Nu intru în detalii, vă spun doar că am obţinut mai mult de 30 de arginţi”, s-a limitat să declare Patriarhul Daniel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 decembrie 2011 14:42
Citește mai mult despre: Craciun Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult