Patriarhul Daniel şi-a lansat volumul „Cum să reuşeşti în Viaţa de Apoi”

Proaspăt întors de la Vatican, unde a ţinut o conferinţă pe tema antreprenoriatului, şeful BOR a ajuns la lansare cam preafericit. Roşu la faţă, cu un aer degajat şi vivace, patriarhul a glumit simpatic despre mesajul cărţii sale fredonând versurile: „Păi cu ce m-am ales în viaţa de apoi… Ce-am băut, ce-am mâncat…”

Ideea acestei cărţi i-a venit patriarhului pe când era în vizită la Vatican. „Eram la coadă la Ferrari, mai erau vreo şaişpe în faţa mea, mă plictisisem. Atunci ce m-am gândit: Băi, oare tot aşa o fi şi pe lumea ailaltă? Atunci mi-am adus aminte că Dumnezeu se tot plânge în ultima vreme, că e greu să lucrezi cu oamenii, că vin foarte nepregătiţi pe lumea ailaltă, și-aşa mai departe. M-am gândit să-l ajut, că d-aia sunt aici, nu?”

Prieten de-o viaţă cu George Soros, Patriarhul Daniel are două doctorate în economie și este de părere că viaţa de apoi merită trăită la maximum, dar cu măsură. „Dacă tot e să ajungi acolo, mai bine te gândeşti de pe acum ce-o să faci, ca să nu pici de fraier”, a mai spus sfinţia sa.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
7 septembrie 2011 17:07
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult