Patriarhul Daniel, veste proastă pentru români: Dumnezeul beţivilor nu va mai lucra gratis

Veşti proaste pentru românii care se bazau pe serviciile îndrăgitului Dumnezeu al beţivilor, divinitatea binevoitoare care îi aduce în siguranţă acasă pe cei ce merg pe şapte cărări, le păstrează portofelele în buzunar celor care dorm în şanţ şi le pune un buchet de flori în mână celor care bat la uşă la patru dimineaţa!

Începând de săptămâna viitoare, varianta demo a Dumnezeului beţivilor expiră, iar cei care doresc să beneficieze în continuare de serviciile Lui vor fi nevoiţi să scoată din buzunar echivalentul a 5 euro pe lună.

Anunţul a fost făcut astăzi de Patriarhul Daniel, care îi asigură pe beţivi că Dumnezeul lor va lucra chiar mai bine contra unei sume modice. „E mai ieftin decât Netflixul sau decât un pachet de ţigări, dar te scoate din nişte belele cât casa”, a precizat întâistătătorul Bisericii, omul de legătură între cetăţeanul de rând şi tot felul de Dumnezei.

„Pot să împart abonamentul cu un prieten? Bem în zile diferite, promit”, a întrebat Vali, 43 de ani, din Suceava.

„Măcar l-am prins gratis de Paşti. Cred că o iau mai uşor anul ăsta şi îmi fac abonament doar o lună, pentru Crăciun şi Revelion”, spune Gelu, 52 de ani, din Oraviţa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 mai 2024 08:00
Citește mai mult despre: dumnezeul betivilor gratis Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult