Veşti proaste pentru Patriarhul Daniel! Şi anul acesta, preoţii vor avea companie la ceremoniile de deschidere a anului şcolar. Vinovaţi sunt câţiva profesori şi învăţători băgăcioşi, care încearcă să le fure gloria oamenilor Bisericii în această zi sfântă, în care sărbătorim reînceperea orelor de religie.

patriarh_suparat_exclus_inviere.jpg
“Sunt foarte mâhnit că oamenii ăştia nu ştiu să înţeleagă o aluzie. Acum, ce să fac, îi primesc, nu mă lasă inima să pun jandarmii să-i dea afară din curtea şcolii. Deşi, nu-i aşa, aş avea tot dreptul!”, a spus Preafericitul despre învăţătorii care şi-au anunţat prezenţa la eveniment.

“Va trebui, însă, să-i îmbrac pe băieţii mei cu mai mult aur, să nu cumva să dăm prost în poze pe lângă profesori. Ah, şi am auzit că la o şcoală din Bucureşti va cânta corul elevilor la festivitatea de deschidere. Sper că ştiu şi Paraclisul Maicii Domnului, şi Psalmii, cum am stabilit!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 11.09.2016 04:01 Social

National Cinematografic