Patriarhul, despre agresorul Alexandrei Stan: “Dumnezeu să facă o excepţie şi să-l bată cu parul”

Vestea că Alexandra Stan a fost umplută de vânătăi de impresarul său a ajuns până la urechile Patriarhului Daniel. Acesta s-a declarat siderat de cele întâmplate, recunoscând cu sinceritate că atât de deznădăjduit şi lipsit de încredere în umanitate nu s-a simţit nici măcar atunci când a pierdut sume colasale la pokerul săptămânal pe care îl joacă cu mitropoliţii.

Preafericitul a promis că va face tot ce depinde de el pentru ca agresorul Alexandrei Stan să fie pedepsit exemplar de Dumnezeu. “Impresarul acela e o bestie, din câte am înţeles nici măcar nu a donat bani pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Dumnezeu chiar ar trebui să facă o excepţie în cazul lui şi să-l bată cu parul, că merită. Dacă n-o face Dumnezeu, jur că pun eu personal mâna pe par şi-l altoiesc pe agresor.”

Pentru a-i ridica moralul Alexandrei Stan, Patriahul Daniel a hotărât ca în cadrul slujbei de duminca viitoare absolut toţi preoţii să intrepreteze cea mai de succes piesă a cântăreţei, Mr.Saxobeat. De asemenea, Preafericitul a mai decis ca toţi banii care vor fi adunaţi duminică în cutia milei să fie donaţi, ca de obicei, pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 iunie 2013 17:06
Citește mai mult despre: alexandra stan bataie Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult