Patriarhul, despre agresorul Alexandrei Stan: “Dumnezeu să facă o excepţie şi să-l bată cu parul”

Vestea că Alexandra Stan a fost umplută de vânătăi de impresarul său a ajuns până la urechile Patriarhului Daniel. Acesta s-a declarat siderat de cele întâmplate, recunoscând cu sinceritate că atât de deznădăjduit şi lipsit de încredere în umanitate nu s-a simţit nici măcar atunci când a pierdut sume colasale la pokerul săptămânal pe care îl joacă cu mitropoliţii.

Preafericitul a promis că va face tot ce depinde de el pentru ca agresorul Alexandrei Stan să fie pedepsit exemplar de Dumnezeu. “Impresarul acela e o bestie, din câte am înţeles nici măcar nu a donat bani pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Dumnezeu chiar ar trebui să facă o excepţie în cazul lui şi să-l bată cu parul, că merită. Dacă n-o face Dumnezeu, jur că pun eu personal mâna pe par şi-l altoiesc pe agresor.”

Pentru a-i ridica moralul Alexandrei Stan, Patriahul Daniel a hotărât ca în cadrul slujbei de duminca viitoare absolut toţi preoţii să intrepreteze cea mai de succes piesă a cântăreţei, Mr.Saxobeat. De asemenea, Preafericitul a mai decis ca toţi banii care vor fi adunaţi duminică în cutia milei să fie donaţi, ca de obicei, pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 iunie 2013 17:06

Alte articole

Vezi mai mult