Patriarhul, despre ancheta Recorder: „O hatereală lame din partea unor săraki”

CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, patriarhul Daniel, a reacționat în sfârșit direct la acuzele ce se aduc organizației pe care o conduce și a transmis că e în continuare „pă sistem” și nu se împiedică de o „hatereală lame din patea unor săraki”. „De obicei nu comentez când urlă ăștia cărora le put mâinile a bară de tramvai fac gât, dar am ceva timp liber până intru la SPA”, a explicat Daniel.

Acesta a ținut să precizeze că în CV-ul său scrie destul de clar că „am școală de haldeală”, de-aia e manager bun, „și dacă bossu știe să învârte banii, n-are treabă fraierul. Eu am talent și sunt versat, sunt o bombă de băiat”. „Lanțu dă pă mine valorează cât garsoniera boschetarului care a făcut filmul ăla. Şmecheria mea-i tezaur, sunt medaliat cu aur, sunt luxo$$, mare fiţos, sunt stilat şi talentat și de toţi invidiat”, a admis Daniel.

Întrebat dacă i-e frică de eventualele consecințe ale anchtei recorder, preafericitul Daniel a avertizat „șmecherii să stea departe, or fi hoți dar nu au carte, nu uitați că sunt mai hoț și v-am șmecherit pe toți. Asta e, s-a umplut lumea de șmecheri da’ băiatu-i lasă lefteri. Am fost și voi fi ‘nainte mai deștept cu cinci minute”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 octombrie 2021 15:06
Citește mai mult despre: bani Patriarhul Daniel recorder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult