Patriarhul, despre Panama Papers: ”Nu offshore-ul e soluția, ci să nu plătești deloc taxe la stat”

Pe Patriarhul Daniel l-a pufnit râsul când a aflat că alți miliardari ai planetei au ajuns să își ascundă banii prin offshore-uri. ”Ce tâmpiți!”, a exclamat Preafericitul. ”Degeaba îți faci offshore, dacă pe urmă ești prins și te trezești acuzat de evaziune sau, Doamne ferește!, cu banii luați. Nu așa se face!”

Patriarhul spune că singura soluție sigură prin care îți poți proteja miliardele este să nu plătești deloc taxe la stat. ”Așa, nu te verifică nimeni câți bani ai sau ce limuzine îți iei din ei. Și, dacă nu plătești taxe la stat, n-ai cum să fii acuzat de evaziune, că nu dai niciodată impozit către stat. Simplu ca bună ziua”, a explicat Patriarhul Daniel.

CEO-ul Bisericii Ortodoxe s-a oferit să-i ajute pe miliardarii planetei, contra unei sume deloc modice. ”În loc să-și facă off shore și să plătească avocați și intermediari, mai bine cumpără franciză de la BOR, își fac o biserică și nu mai plătesc nici o taxă la stat. Și toți banii negri îi pot declara drept donații și gata, i-au spălat. Și toate astea fără să plătești vreun impozit către stat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 aprilie 2016 15:04
Citește mai mult despre: bani evaziune offshore Panama Papers Patriarh

Alte articole

Vezi mai mult