Patriarhul e binevoitor! Românii care n-au ajuns la Înviere pot trimite 50 de lei la BOR și vor primi lumina în plic

Gata cu cozile la Înviere, Biserica Ortodoxă a intrat în sfârșit în secolul XIX. Patriarhul Daniel a anunțat în slujba de azi dimineață că orice credincios care nu a fost la înviere poate să fie iertat de acest păcat automat dacă trimite 50 de lei într-un plic autoadresat la biserica de care aparțin.

„Credincioșii vor primi un kit de lumină sfințită, care cuprinde o cutie de chibrituri sfințite cu poze cu sfinți, o lumânare oficială BOR (TM) și un carton rotund cu gaură în el, și acesta sfințit. Firește, cutiile de chibrituri sunt colecționabile și cei care reușesc să adune primii 40 de sfinți primesc un clasor ortodox profesional care poate găzdui 64 de icoane și 120 de sfinți în format mic”, a declarat preafericitul Daniel.

Patriarhia lucrează în aceste zile la un model de monetizare online a slujbei de înviere, care presupune un canal propriu de streaming, unde, contra unei sume modice, poți vedea slujbe oficiale, în direct sau înregistrări ale unor slujbe celebre. Va fi în sistem pay-per-view dar se vor da și reclame. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 aprilie 2018 09:45
Citește mai mult despre: Inviere Patriarh plic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult