În cadrul obișnuitei ședinte de spiritism de duminică, la care a participat alături de alți esoterici ca el, înbăiați în tămâie și mir, patriarhul Daniel a reușit o performanță remarcabilă în lumea celor care practică mindfulness.

patriarhul_daniel_multi_bani.jpg

Recordul a fost confirmat și de reprezentanții altor culte religioase, evident nu cu oarecare invidie. „Ca oameni ai bisericii, principala noastră misiune e să ne gândim la bani, zi și noapte, și cum să-i primim fără prea multă muncă. Să nu te gândești la bani ca lider al bisericii denotă un fel tip de serenitate rar întâlnit la oameni”, a declarat reprezentantul Vaticanului la București.

Martorii spun că în perioada în care nu s-a gândit la bani partiarhul a intrat într-un fel de transă și chiar a privit lumea din jur cu oarecare îngăduință. Apoi a citit o evanghelie și când a ajuns la partea în care Iisus recomandă urmăritorilor lui să plătească taxe la stat „dați Cezarului ce e al Cezarului”, s-a trezit brusc, ca dintr-un coșmar urât și a promis că nu mai face.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Sunday, 02.02.2020 11:32 Social

National Cinematografic