Patriarhul, expert în mindfulness. Azi a reuşit să nu se gândească 15 minute la bani

În cadrul obișnuitei ședinte de spiritism de duminică, la care a participat alături de alți esoterici ca el, înbăiați în tămâie și mir, patriarhul Daniel a reușit o performanță remarcabilă în lumea celor care practică mindfulness.

Recordul a fost confirmat și de reprezentanții altor culte religioase, evident nu cu oarecare invidie. „Ca oameni ai bisericii, principala noastră misiune e să ne gândim la bani, zi și noapte, și cum să-i primim fără prea multă muncă. Să nu te gândești la bani ca lider al bisericii denotă un fel tip de serenitate rar întâlnit la oameni”, a declarat reprezentantul Vaticanului la București.

Martorii spun că în perioada în care nu s-a gândit la bani partiarhul a intrat într-un fel de transă și chiar a privit lumea din jur cu oarecare îngăduință. Apoi a citit o evanghelie și când a ajuns la partea în care Iisus recomandă urmăritorilor lui să plătească taxe la stat „dați Cezarului ce e al Cezarului”, s-a trezit brusc, ca dintr-un coșmar urât și a promis că nu mai face.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 februarie 2020 09:32
Citește mai mult despre: bani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult