Patriarhul i-a luat unui pitic inelul de aur. „E blestemat și trebuie aruncat în vulcan“

În timp ce se plimba cu limuzina prin București și se uita melancolic pe geam, ca să mai vadă cum arată săracii, Patriarhului Daniel i-au căzut ochii pe un pitic. Mai ales, pe un inel de aur pe care piticul îl avea la deget. Fără să stea prea mult pe gânduri, Patriarhul i-a spus șoferului să oprească limuzina.

A coborât și s-a dus glonț la piticul cu inel de aur. I-a explicat că este expert în obiecte din aur și i-a luat inelul de pe deget, ca să-l analizeze. Verdictul a fost necruțător. „Acesta este un inel blestemat, prin care călăreții Apocalipsei pot ajunge pe Pământ, așa că trebuie distrus de îndată. Și nu poate fi distrus decât prin aruncarea într-un vulcan“, a spus Patriarhul.

„Dar, vestea bună este că eu pot să fac asta pentru tine. Pentru tine, dar și pentru umanitate“, i-a spus Preafericitul Daniel piticului. După care Patriarhul s-a urcat înapoi în limuzină, cu tot cu inelul de aur. Piticul efectiv a rămas țintuit locului, incapabil să reacționeze – dar asta poate și pentru că Patriarhul îl legase de un stâlp, să fie sigur că nu-l urmărește.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 ianuarie 2023 00:49
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult