Patriarhul îl afurisește pe Calistrat: 10% din darul de nuntă e puțin! Corect e minim 25%!

Patriarhul Daniel a avut o ieșire rară în public, ca reacție la declarațiile părintelui Calistrat, care a spus că 10% din darul de nuntă ar trebui să meargă la biserică. Înaltul ierarh l-a criticat pe naivul stareț explicând că strică piața cu sumele astea.

„Se vede că nu prea e umblat prin lume popa ăsta. Păi vine omul la tine, să-l cununi în fața lui Dumnezeu, clar că i-e frică de existența acestui Dumnezeu, oricât o face el pe viteazu’. Altfel de ce-ar face-o, dacă e bărbat îl doare-n cur de ce zi neamurile. Așa că trebuie să-i iei minim 25%, ce naiba, e marketing de spaimă, se practică în occident de ani de zile. Nu vezi că e plin de companii farmaceutice care vând vitamine și creme pentru ăia care-s speriați că îmbătrânesc? Sunt plini de bani. Nu-l mai lăsați pe ăla să vorbească, ne strică tot biznisul”, a solicitat patriarhul Sfântului Sinod.

Pe de altă parte, declarația lui Calistrat a fost una de bun augur pentru acesta, pentru că tot mai mulți tineri vor acum să se căsătorească la el, auzind că cere numai 10% comision pentru nuntă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

24 iulie 2023 12:27
Citește mai mult despre: bani calistrat Daniel nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult