Patriarhul, în spital! S-a împiedicat de un teanc de bani și a dat cu capul de seiful din dormitor

Legile fizicii nu fac discriminări între bogați și săraci, după cum a simțit pe propria piele Multimiliardarul Daniel, cunoscut printre apropiați și drept Patriarhul Daniel. Pentru că era cu gândul la bani și nu era atent pe unde calcă, acesta s-a împiedicat de un teanc de euro, folosit drept noptieră, și a căzut, lovindu-se cu capul de seiful pe care-l are în dormitorul personal.

Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, când Patriarhul Daniel a întins mâna după telefon a dezechilibrat un lingou masiv din aur, care i-a căzut peste piept, imobilizându-l. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare, care s-a chinuit peste trei ore ca să-l scoată pe patriarh de sub lingoul de aur, după care victima a fost internată pentru investigații.

Între timp, Patriarhul Daniel a fost externat, nu înainte însă de a-i șoca pe medicii spitalului unde a fost tratat. ”E prima dată când un pacient, în loc să ne ofere, ne cere el nouă bani”, a declarat, sub protecția anonimatului, un medic. Deși n-a primit nici un ban de la medici, Daniel avea la plecare două valize mari pline cu bani, adunați de la amărâții internați în spital.

Scris de Calin
15 februarie 2015 02:02

Alte articole

Vezi mai mult