Legile fizicii nu fac discriminări între bogați și săraci, după cum a simțit pe propria piele Multimiliardarul Daniel, cunoscut printre apropiați și drept Patriarhul Daniel. Pentru că era cu gândul la bani și nu era atent pe unde calcă, acesta s-a împiedicat de un teanc de euro, folosit drept noptieră, și a căzut, lovindu-se cu capul de seiful pe care-l are în dormitorul personal.

patriarhul_daniel_spital.jpg Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, când Patriarhul Daniel a întins mâna după telefon a dezechilibrat un lingou masiv din aur, care i-a căzut peste piept, imobilizându-l. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare, care s-a chinuit peste trei ore ca să-l scoată pe patriarh de sub lingoul de aur, după care victima a fost internată pentru investigații.

Între timp, Patriarhul Daniel a fost externat, nu înainte însă de a-i șoca pe medicii spitalului unde a fost tratat. ”E prima dată când un pacient, în loc să ne ofere, ne cere el nouă bani”, a declarat, sub protecția anonimatului, un medic. Deși n-a primit nici un ban de la medici, Daniel avea la plecare două valize mari pline cu bani, adunați de la amărâții internați în spital.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 15.02.2015 04:30 Social

National Cinematografic