Legile fizicii nu fac discriminări între bogați și săraci, după cum a simțit pe propria piele Multimiliardarul Daniel, cunoscut printre apropiați și drept Patriarhul Daniel. Pentru că era cu gândul la bani și nu era atent pe unde calcă, acesta s-a împiedicat de un teanc de euro, folosit drept noptieră, și a căzut, lovindu-se cu capul de seiful pe care-l are în dormitorul personal.

patriarhul_daniel_spital.jpg Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, când Patriarhul Daniel a întins mâna după telefon a dezechilibrat un lingou masiv din aur, care i-a căzut peste piept, imobilizându-l. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare, care s-a chinuit peste trei ore ca să-l scoată pe patriarh de sub lingoul de aur, după care victima a fost internată pentru investigații.

Între timp, Patriarhul Daniel a fost externat, nu înainte însă de a-i șoca pe medicii spitalului unde a fost tratat. ”E prima dată când un pacient, în loc să ne ofere, ne cere el nouă bani”, a declarat, sub protecția anonimatului, un medic. Deși n-a primit nici un ban de la medici, Daniel avea la plecare două valize mari pline cu bani, adunați de la amărâții internați în spital.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 15.02.2015 04:30 Social

National Cinematografic