Marketing inteligent la Patriarhie. În eterna goană după bani, biserica intră pe segmentul de credincioși grunge și emo, așa că Patriarhul a decis să aducă în țară moaștele lui Kurt Cobain, în care cred sute de mii de români.moaste_kurt_cobain.jpg

”Come as you are, dar să aveți și bani la voi”, le transmite Patriarhul viitorilor pelerini. Materialist ca întotdeauna, Patriarhul le-a promis celor care cred în Kurt Cobain că pentru o taxă modică pot să meargă nu în Rai, ci direct în Nirvana, unde până chiar și el e nevoit să admită că e mai bine.

Patriarhul susține că lui nu-i displace să constate că în biserici ”Smells like teen spirit” de când a anunțat că aduce moaștele lui Cobain și nu exclude un pelerinaj în duet cu Parascheva: ”Ca și în cazul Spice Girls, cred că împreună fac mai mulți bani decât separat”, a spus Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 26.03.2017 10:36 Social

National Cinematografic