Marketing inteligent la Patriarhie. În eterna goană după bani, biserica intră pe segmentul de credincioși grunge și emo, așa că Patriarhul a decis să aducă în țară moaștele lui Kurt Cobain, în care cred sute de mii de români.moaste_kurt_cobain.jpg

”Come as you are, dar să aveți și bani la voi”, le transmite Patriarhul viitorilor pelerini. Materialist ca întotdeauna, Patriarhul le-a promis celor care cred în Kurt Cobain că pentru o taxă modică pot să meargă nu în Rai, ci direct în Nirvana, unde până chiar și el e nevoit să admită că e mai bine.

Patriarhul susține că lui nu-i displace să constate că în biserici ”Smells like teen spirit” de când a anunțat că aduce moaștele lui Cobain și nu exclude un pelerinaj în duet cu Parascheva: ”Ca și în cazul Spice Girls, cred că împreună fac mai mulți bani decât separat”, a spus Patriarhul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 26.03.2017 10:36 Social

National Cinematografic