Patriarhul, înscris la Rabla pentru Electrocasnice. Schimbă frigiderul din limuzină

Programul Rabla pentru Electrocasnice a fost suplimentat azi de ugență, după ce un misterios tip care s-a recomandat simplu ”Daniel” a sunat la minister și a insistat că are nevoie de câteva zeci de mii de euro ca să-și înlocuiască vechiul frigider din limuzină cu unul nou și mult mai performant.

După modul în care funcționarii au fost aduși urgent, unii chiar cu elicopterele, din locurile unde își petreceau vacanța de 1 Decembrie, am putut deduce că nu poate fi vorba decât de Patriarhul Daniel, care a și recunoscut că își petrece mult timp în limuzină, așa că un frigider este esențial.

”Nu mă înțelegeți greșit. Eu nu am nevoie de frigider pentru a ține băuturile la rece, pentru că nu beau decât agheazmă, din principiu. Urăsc să arunc bani pe băuturi când am ceva făcut chiar de mine, de casă, mult mai sănătos. Frigiderul îmi trebuie ca să țin banii pe care îi aduc personal din toate bisericile din România”, explică Patriarhul.

Surse din Patriarhie confirmă că Patriarhul e singurul care are chei de la cutiile milei din țară și merge personal să scoată banii. ”E important ca banii să ajungă în siguranță în seiful central de la Patriarhie, deci frigiderul din limuzină este o investiție, nu un moft. E vorba de bani și banii sunt foarte importanți pentru Sfinția Sa”, confirmă purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 decembrie 2022 13:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult