Patriarhul îşi dezvăluie secretul financiar: „Îmi ţin economiile în moaşte, nu în valută sau aur!”

Pentru prima dată, Patriarhul Daniel a fost de acord să dezvăluie secretul rezultatelor financiare spectaculoase pe care le înregistrează corporaţia pe care o conduce, Biserica Ortodoxă Română. Dacă alţii se orientează spre euro, dolari sau aur, Patriarhul a ales să investească muntele de bani pe care îl deţine în moaşte.

„De la an la an, numărul pupătorilor de moaşte este tot mai mare. Asta înseamnă venituri importante pentru BOR, cu o investiţie relativ modestă”, recunoaşte Preafericitul. „Analiştii financiari greşesc când se orientează spre oamenii bogaţi, banii adevăraţi se fac pe seama celor săraci cu duhul. O atingere de moaşte generează venituri pe care jucătorii la bursă nici nu le visează.”

Imediat după ce Patriarhul a recunoscut că moaştele reprezintă cea mai bună investiţie posibilă, preţul acestora efectiv a explodat. Dacă înainte de anunţ se putea achiziţiona gramul de moaşte cu aproximativ 65 de euro, el a ajuns acum la 680 de euro. „De aia am anunţat secretul, ca să înzecesc averea BOR-ului”, a spus, cu o atitudine superioară, Patriarhul Daniel.

Scris de Calin
30 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult