Patriarhul îşi face un matinal TV: ”Neața cu Daniel şi banii”

Atras de mirajul banilor care se pot face în televiziune, Patriarhul a decis să-și lanseze propria emisiune la Trinitas TV, un matinal care se va numi ”Neața cu Daniel și banii”. Deja în toate bisericile din țară a început montarea de televizoare, astfel încât credincioșii să-l poată admira pe Patriarh în noua sa emisiune de fiecare dată când merg la slujbă sau ca să se roage.

”Emisiunea va avea multe momente inedite: voi cere donații, voi număra bani sau efectiv mă voi tăvăli în ei. Iar partea minunată este că ortodocșii care se uită la emisiune pot dona bani către biserică în absolut orice moment”, spune Patriarhul. ”La fiecare 1.000 de euro donați, eu voi face o tumbă, drept mulțumire pentru banii primiți.”

Patriarhul spune că BOR s-a asociat cu un important producător de televizoare, care ar urma să creeze o generație de televizoare care vor înlesni donarea de bani. ”Practic, creștinul va trebui doar să treacă cardul prin fața televizorului și banii vor fi mutați automat în conturile Bisericii. Cu sau fără voia creștinului”, a explicat Patriarhul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 mai 2016 02:05
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult