Popii tot popi! Patriarhul Daniel a avut o reacţie rapidă după ce un preot s-a masturbat în faţa copiilor la un liceu din Copşa Mică. Preotul a fost caterisit pentru derapajul grav. Acesta nu le-a cerut copiilor nici bani pentru prestaţie şi nici pentru altceva, "deşi trebuia şi putea", potrivit comunicatului Patriarhiei.patriarhul_daniel_gramezi_de_bani.jpg

“Cu astfel de oameni nu mai terminăm noi Catedrala anul ăsta! E inadmisibil. M-am uitat uimit la înregistrare şi trecând peste acel gest firesc de a-ţi rezolva imboldurile pătimaşe prin autosatisfacere, acest preot s-a comportat mizerabil. Cum să nu ceri bani, când elevii erau acolo? Alţi preoţi merg din uşă în uşă să ceară bani şi el dă cu piciorul la această ocazie?”, s-a indignat Patriarhul.

Alte surse din Patriarhie susţin că preotul masturbator avea mari probleme la dosar şi era firesc să plece. Acesta avea inclusiv întârzieri la plata taxei care se dă Patriarhului pentru numirea pe postul de profesor de religie!

Toţi membrii Sinodului Ortodox sunt de acord cu decizia Patriarhului: "Atâta timp cât un preot are o mână liberă, trebuie să ceară bani cu ea", spun arhimandriţii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 19.01.2018 15:22 Social

National Cinematografic