Mereu preocupat de îmbogăţirea spirituală a naţiunii, Patriarhul Daniel a declarat că faptul că elevii nu au manuale, deşi anul şcolar începe imediat, nu reprezintă o problemă. Patriarhia poate furniza imediat câteva sute de mii de biblii, desigur la un preţ corespunzător.

patriarh_elevi_biblii.jpg
Patriarhul spune că lipsa manualelor e un semn de la Dumnezeu că românii s-au îndepărtat de Biserică şi că ar trebui să-şi crească copiii aşa cum se cuvine, adică ascultători de preoţi şi buni contribuabili la fondurile necesare bisericilor.

“E bună şi ştiinţa asta, dar cu măsură. Mai ales la clasele mici, eu zic că nu trebuie să se exagereze cu aritmetica. Mai sănătos e să înveţe copiii nişte psalmi, sau cum să facă mătăniile corect. Manualele conţin şi multe greşeli, care contrazic grav lucrurile scrie în Biblie, iar asta înseamnă blasfemie. Vrea vreun părinte ca pruncul lui să devină un blasfemiator şi să ardă în Iad? Eu nu cred”, a declarat Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 14.09.2014 03:59 Social

National Cinematografic