Patriarhul mulţumeşte românilor: Fără banii voştri, Biserica n-ar fi putut să vă manipuleze!

Într-o pastorală difuzată la maxim în boxele tuturor bisericilor din ţară, Patriarhul Daniel le-a mulţumit românilor pentru eforturile pe care le-au depus singuri pentru ca biserica să-i îndobitocească. “Dragi români! Continuaţi să daţi bani! Cu cât daţi mai mulţi bani, cu atât facem mai multe biserici, iar aria de acoperire a manipulării creşte!”, a explicat Patriarhul schema piramidală prin care funcţionează Biserica în România.

Patriarhul le propune în continuare românilor o schemă nouă: cei care aduc încă 8 oameni care să cotizeze la biserică vor primi iertarea unor păcate, însă nu iertarea tuturor păcatelor, pentru ca morişca încasărilor să nu se oprească niciodată.

Experţii BOR estimează că dacă românii vor continua să dea bani la biserică în acelaşi ritm, în 2020 numărul bisericilor îl va depăşi pe cel al oamenilor, dar acest lucru va duce şi la scăderea şomajului, pentru că 90% din români vor fi preoţi, restul fiind constructori de biserici, cântăreţi, zugravi de biserici şi clopotari.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 noiembrie 2014 18:11

Alte articole

Vezi mai mult