Patriarhul ne vine în ajutor! Contra cost, orice bărbat va putea fi călugăr între 1 şi 8 martie

Pentru bărbaţii care s-au săturat să le cumpere cadouri soţiei, soacrei şi celor 174 de colege de la birou, Patriarhul Daniel lansează un pachet salvator! Contra cost, aceştia se vor putea retrage între 1 şi 8 martie la o mănăstire din creierii munţilor, la zeci de kilometri de orice fiinţă de sex feminin.

“Călugăria e o stare de profundă meditaţie, emoţie maximă şi un angajament pe viaţă faţă de Dumnezeu, dar e şi o metodă bună de a fenta Mărţişorul!”, a declarat Preafericitul. “De obicei, ca să intri în rândul monahilor trebuie să treci prin numeroase etape dificile, dar serviciul nostru de Călugărie Rapidă™ simplifică mult întregul proces: nu-ţi mai trebuie barbă, nu trebuie nici măcar să fii foarte credincios, doar să ai banii la îndemână şi multă voie bună.”

“Le amintim cititorilor Dvs. că şi anul trecut am avut oferte similare, iar bărbaţii români au fost foarte mulţumiţi: peste 9000 de domni generoşi au scăpat de grija mărţişoarelor luând calea călugăriei. Dintre aceştia, vreo 20% au hotărât să rămână la mănăstire şi după 8 Martie”, a povestit Patriarhul.

Scris de Vasile
28 februarie 2016 09:02

Alte articole

Vezi mai mult